موسسه خیریه نیوشا ضیغمی

نیوشا ضیغمی در انجمنی که برای حمایت از کودکان کار برگزار شد، به عنوان سفیر کودکان کار ایران منتخب شد. او اعلام کرد که مسئله کودکان همیشه یکی از مهم ترین دغدغه هایش بوده.

همچنین نیوشا ضیغمی در مراسمی که برای معلولین کشور برگزار شده بود، به عنوان سفیر کودکان مبتلا به سندروم داون برگزیده شد.

موسسه خیریه نیوشا ضیغمی

نیوشا ضیغمی یکی از حامیان جدی کودکان کار می‌باشد، به همین دلیل او که موسسه خیریه نیوشا ضیغمی را تاسیس کرده است. نیوشا ضیغمی از سه سال پیش به عنوان سفیر و عضوی از این نهاد با سازمان حمایت از کودکان خیابانی همکاری می کند. نیوشا ضیغمی می‌گوید: من سال‌ها برای افزایش آگاهی کودکان کار تلاش بسیاری کرده‌ام. هدف این کلاس با سایر کلاس‌های مشابه متفاوت است، در این کلاس‌ها به این کودکان کمک موقت داده نمی‌شود بلکه برای کسب مهارت به آن‌ها آموزش داده می‌شود.

نیوشا ضیغمی می‌گوید: ما از هر فرصتی برای آموزش آن‌ها استفاده می‌کنیم، زیرا بسیاری از کودکان خواندن و نوشتن بلد نیستند و بسیاری از این کودکان حاصل ازدواج زنان آفریقایی و ایرانی هستند و در اینجا متولد نشده‌اند. ما نمی توانیم این کودکان را نادیده بگیریم زیرا اگر به آنها کمک نکنیم، بزرگ می‌شوند، کوچ می‌کنند و به دلیل آسیب‌هایی که به جامعه ما وارد می‌شود، با مشکلات و خطرات زیادی روبرو می‌شوند. نیوشا ضیغمی می‌گوید: امیدوارم که این بچه‌ها این مهارت‌ها را یاد بگیرند تا زندگی بهتری داشته باشند.

شعبه‌های موسسات کمک به کودکان کار در کدام بخش‌های تهران قرار دارند؟

شعبه های انجمن خیریه کمک به کودکان کار در حومه تهران واقع شده است و ما به کودکانی که سرپرست خانواده هستند و مجبور به کار هستند عمدتا برای تامین هزینه های زندگی خدمات ارائه می دهیم. این گروه از کودکان باید سخت کار کنند، اما با مافیایی که تنهایی و کار کودکان را ترویج می کنند، کاری ندارند. در سه سالی که برنامه خود را شروع کرده ایم، از هر منبع و فرصتی برای دسترسی به کودکان بیشتری استفاده کرده ایم.

من فکر می کنم هر کسی که می داند و می تواند کمک کند باید به گروه های اجتماعی آسیب دیده کمک کند تا دوباره روی پای خود بنشینند. به نظر من باید به زنان و کودکانی که مجبور به کار می شوند کمک کرد تا حرفه ای بیاموزند و در نتیجه کسب درآمد کنند. دادن مستقیم پول به فقرا راه حل مناسبی نیست. طرفداران و حامیان این رویکرد می توانند شامل ورزشکاران، سرگرمی ها، افراد محبوب و تأثیرگذاران جامعه باشند.

بسیاری از هنرمندان در این مسیر پیشرفت خوبی دارند. سازمان حمایت از کودکان کار و خیابان یک نهاد متروکه و کمتر شناخته شده است که به راه خود ادامه می دهد و من سه سال است که در این نهاد عضویت دارم و تمام تلاشم را برای نجات این نهاد انجام داده ام.

وقتی هنرمندان از موسسات خیریه کوچکتر با اهداف بزرگتر حمایت می کنند، می توانند گام های فعالی در جهت بهبود افراد کم اقبال و در نهایت سلامت جامعه بردارند. البته مشخص است که حضور هنرمندان و بازیگران در این عرصه برای پیگیری مثمر ثمر .است چرا که مشاغل موقت و موقت جواب نمی دهد

انجمن ما تا به حال به حمایت مردم تکیه کرده بود، اما امسال سعی می کنیم با نهادهای دولتی تماس بگیریم و از آنها کمک بخواهیم. ما معتقدیم که همه اعضا باید در سلامت روحی و جسمی برای نجات جامعه زندگی کنند. خیریه ها و ها فعالیت های خوبی برای کمک به نیازمندان واقعی هستند، اما در واقع دولت باید وارد عمل شود و اقدامات موثرتری برای شناسایی و کمک به آسیب دیدگان و نیازمندان انجام دهد. در گفتگو با نیوشا ضیغمی به این نکته اشاره کردم که شوراهای شهر می توانند به سلامت جامعه و کارآفرینی مولد کمک کنند، ضمن اینکه انتظار داریم شوراهای شهر در هر شهری نسبت به کودکان و زنان آسیب دیده و نیازمند بی تفاوت نمانند و در راستای کمک به آن گام بردارند.

نیوشا ضیغمی می‌گوید با کودکان کار مانند مستمند به هیچ وجه رفتار نکنید

نیوشا ضیغمی در مورد نحوه رفتار با کودکان کار از مردم خواهش می‌کند که به هیچ عنوان با کودکان کار به نحوی رفتار نکنید که این کودکان احساس کنند که دارید به آن‌ها دلسوزی می‌کنید. به این فکر کنید که دارید از یک فروشنده واقعی خرید می‌کنید. محصولی را که قصد خرید آن را دارید به خوبی وارسی کرده و جتی شده گاهی هم با این کودکان همانند فوشندگان واقعی بر سر پایین آوردن قیمت محصول چانه بزنید. نیوشا ضیغمی به شدت تاکید می‌کند که به هیچ عنوان به این کودکان پول اضافه‌تر از مبلغ محصول مورد نظر ندهید. از این بچه‌ها هیچگاه سوالات شخصی و خصوصی نپرسید، به ویژه پرسیدن این سوال که (حاضری بچه من بشی؟) این سوال به شدت موجب پریشانی و آزار روحی و روانی این کودکان می‌شود؛ چراکه همه‌ی این بچه‌ها دارای خانواده می‌باشند که متاسفانه از بد و ستم روزگار در وضعیت اقتصادی و مالی پایینی به سر برده و زندگی می‌کنند. شما با پرسیدن این سوال تنها ذهنیت بچه‌ها را نسبت به خانواده‌ خود ویران و نابود می‌سازید.

انجمن حمایت از کودکان کار- نیوشا ضیغمی

برای این کودکان غذاهای گرم و خانگی تهیه کرده و برایشان ببرید

نیوشا ضیغمی که سفیر کودکان کار کشورمان است می‌گوید: اگر واقعا قصد کمک و محبت به کودکان کار را دارید، برای این عزیزان غذاها و خوراکی‌های مغذی و مفید بخرید. این فرشتگان معصوم در فصل‌های گوناگون سال، ساعات زیادی را در سرما، گرما و همچنین در معرض نور خورشید هستند و همچنین این کودکان در شهرهای بزرگ در هوای آلوده‌ای که حتی برای بزرگسالان هم بسیار سمی و خطرناک هست حضور داشته و مشغول کار هستند. طبق آماری که نیوشا ضیغمی سفیر کودکان کار می‌دهد متاسفانه بیشتر این کودکان دارای بیماری سوء تغذیه ناشی از فقر و کم برخورداری از مواد مغذی بوده و از این بیماری رنج می‌برند، به همین دلیل می‌توانید برای این فرشتگان زمینی و بی‌گناه که تنها گناه‌شان این است که در پایین شهر و منطقه‌ای محروم و کم برخوردار زندگی می‌کنند، لباس‌های گران قیمت و ذرق و برق‌دار ندارند و برای امرار معاش خانواده‌هایشان کار می‌کنند غذاهای سنتی تهیه کرده و خریداری کنید. از خریداری خوراکی‌های مضر و فست فود اکیدا خودداری کنید. نیوشا ضیغمی می‌گوید: اگر وقت کافی دارید برای این بچه‌ها در خانه‌های خود غذا درست کرده و بین آن‌ها برده و پخش کنید، حتی شده از غذاهای دست نخورده مهمانی خود برای این کودکان ببرید، چراکه خوردن یک وعده غذای گرم و خانگی برای آن‌ها دلگرمی بوده بسیار خوشحال خواهند شد. همچنین نیوشا ضیغمی می‌گوید: از تمام مردم کشورم و همچنین از تمام خوانندگان این متن تقاضا دارم که برای یکبار هم که شدا دست از غرور بی‌جای خودمان دست برداریم و به اختلاف طبقاتی بیهوده و کاذب فکر نکنیم و اگر واقعا می‌توانیم به این کودکان مظلم و بی‌دفاع کمک کنیم حتما این کار را انجام داده و از هیچ کمکی دریغ و مزایده نکنیم.

طبق گفته نیوشا ضیغمی هیچگاه کودکان کار را سوژه شبکه‌های اجتماعی قرار ندهیم!

نیوشا ضیغمی می‌گوید: متاسفانه یکی از زشتی که این روزها در شبکه‌های اجتماعی شاهد آن هستیم و بسیار به چشم می‌خورد، عکس گرفتن از کودکان کار و منتشر کردن آن در توییتر و اینستاگرام جهت جلب ترحم و گرفتن فقط چند تا لایک بیشتر از بقیه است. پس به خاطر داشته باشید که مانند عکس گرفتن از هر فرد دیگری حتما می‌بایست از کودک کار هم جهت عکس گرفتن اجازه بگیرید. خوب است به جای گرفتن عکس‌های ناراحت کننده از آن‌ها، با این کودکان عکس‌های یادگاری و یا سلفی بگیرید. در زمان عکاسی می‌توانید از فیلترهای گوناگون اینستاگرام استفاده کرده و یا با ادا و ایموجی‌های بانمک و بامزه حتی برای چند ثانیه هم که شده این کودکان را شاد کنید.

کودکان کار سوژه شبکه‌های اجتماعی- نیوشا ضیغمی

نیوشا ضیغمی: اگر قصد خرید از این کودکان را ندارید، خواهش می‌کنم که به آن‌ها غر نزنید

نیوشا ضیغمی می‌گوید: بعضی مواقع شما احتیاجی به لازمی که این کودکان می‌فروشند، ندارید. پس به همین دلیل خیلی محکم و قاطع جواب منفی را به آن‌ها بدهید. چراکه دو دلی شما موجب این می‌شود که آن‌ها به فروش رفتن جنس خود امیدوار شوند. اگر هم با وجود اینکه به آن وسیله احتیاز ندارید ولی تصمیم خودتان را گرفتید که آن را بخرید دائم منت نگذاشته و غرغر نکنید. به این صورت خرید کردن از کودکان کار موجب ضربه‌ و آسیب‌های روحی و روانی و همچنین توهین به آن‌ها می‌شود.

کودکان کار به هیچ عنوان مجرم نیستند

نیوشا ضیغمی سفیر کودکان کار می‌گوید: متاسفانه بعضی از ما به اشتباه فکر می‌کنیم که کودکان کار مجرم می‌باشند. بله! شاید بعضی از این کودکان به سمت راه‌های خلاف کشیده شده باشند اما بیشتر این کودکان نان آوران کوچک خانواده خود بوده و برای امرار معاش خانواده‌هایشان کار می‌کنند. به همین دلیل برای صحبت کردن با آن‌ها از کلمات توهین آمیز و ناپسند به هیچ عنوان استفاده نکنید، اگر قصد ندارید از ‌آن‌ها خرید کنید، خواهش می‌کنم که تندخویی رفتاری و کلامی با آن‌ها نداشته باشید. چراکه شما تنها با این کارها اعتماد این کودکان را نسبت به مردم و جامعه از بین می‌برید. آن‌ها باعث وضعیت بدی که در آن قرار دارند، نیستند. گاهی اوقات خرید یک فال و یا وسیله‌ای کوچک قادر است یک لبخند بزرگ بر روی لب‌های این کودکان بنشاند. بنابراین بد به دل خود راه نداده و آن‌ها را به همین راحتی خوشحال کنید.

نیوشا ضیغمی: تندخویی و یا سوء استفاده از جنسی کودکان کار را حتما گزارش دهید

نیوشا ضیغمی سفیر کودکان کار بر این امر تاکید دارد که اگر با مواردی مواجعه شدید که کودک، گرفتار بد سرپرستی، سوء استفاده جنسی و یا تندخویی قرار گرفته است حتما 123 و یا پلیس 110 را در جریان بگذارید. البته اگر به این موضوع شک داشتید که این کودکان مهاجران غیر قانونی می‌باشند، به شما پیشنهاد می‌کنیم که این کار را انجام ندهید، به این دلیل که متاسفانه ممکن است دردسرها بسیاری برای شما درست شود، اگر نمی‌‌توانستید این کارها را انجام دهید، می‌توانید در عوض این کودکان را جهت و حمایت مالی و همچنین تحصیل به موسسات مربوطه راهنمایی و معرفی کنید.   

آخرین خواهش نیوشا ضیغمی این است که فرصت کودکی کردن را به این کودکان بدهید

نیوشا ضیغمی در مورد کودکان کار می‌گوید: متاسفانه این کودکان بسیار سریع در وضعیت کار و تندخویی‌های اجتماع قرار می‌گیرند، ولی بهتر است به خاطر داشته باشیم که این کودکان هم همانند سایر کودکان نیاز دارند که بچگی کنند. شما می‌توانید برای این کودکان پازل، خمیر بازی و یا حتی دفتر نقاشی و مداد رنگی خریداری کنید و یا اینکه می‌توانید برای آن‌ها قایق کاغذی و یا درنا بسازید. اگر هم وقت، توان و حوصله‌اش را دارید، چند نفر از آن‌ها را به شهربازی برده و اجازه دهید دوباره لذت خوب بازی کردن را تجربه کرده و یک خاطره خوب و به یادماندنی در ذهنشان ثبت شده و بماند.

تحقیق در مورد کودکان کار- نیوشا ضیغمی

کودکان کار و محرومیت از بچگی‌کردن

محدوده‌ی سنی تولد تا رسیدن به سن بلوغ را کودکی می‌گویند، این محدوده باید در آرامش و محیطی در خور روحیه‌ی یک کودک سپری شود؛ زیرا تاثیر چشم گیری در شکل گیری شخصیت و آینده‌ی کودک دارد. کودکی منشا رشد صحیح جسمی و روحی است که با آموزش، بازی، تفریح و سلامت خانوادگی در آن دوره انجام می‌گیرد، اما متاسفانه مدت مدیدیست که خیل وسیعی از کودکان به واسطه کار، دوره کودکی خود را از دست داده و با بلوغ زود رس از همان دوره‌ی خردسالی بدون هیچ دانشی وارد دنیای بزرگسالی می‌شوند. کودکان کار به واسطه ی محرومیت از آموزش‌های لازم که همگی در محیط بازی و مدرسه انجام می‌شود فاقد رشد صحیح شخصیتی می‌باشند و از سر ندانستن به افراد سودجو اجازه می‌دهند که از آنها سوء استفاده شود.

صحبت نیوشا ضیغمی در مورد علت شکل گیری معضلی به نام کودکان کار

نیوشا ضیغمی می‌گوید: علت اصلی این معضل فقر خانوادگیست، کودکان به علت اعتیاد خانواده، فقر مالی، فقر فرهنگی، داشتن سرپرست بد و یا حتی بیماری ناچار هستند که از دنیای کودکی خود فاصله گرفته و بار سنگین خانواده را با کار کردن به دوش بکشند، این کودکان که از سر ناآگاهی و در اکثر مواقع ترس از تنبیه یا گشنه ماندن خانواده حاضرند هر کاری انجام دهند و حتی گاهاً مورد تجاوز جسمی و روحی قرار می‌گیرند.

چگونه از آسیب بیشتر به بچه‌های کار جلوگیری کنیم

با توجه به این که همیشه کودکان بیشتر از سایر قشرها در معرض آسیب هستند و آینده هر فرد از کودکی رقم می‌خورد، نیوشا ضیغمی می‌گوید: وظیفه‌ی انسانی همه‌ی ما حکم می‌کند که به عنوان یک انسان تلاش کنیم تا از فشار روحی کودکان کار بکاهیم و از آسیب بیشتر آنها جلوگیری کنیم. از نظر نیوشا ضیغمی آموزش به کودکان کار، یکی دیگر از مسائل مهم در حوزه‌ی حمایت از کودکان کار است آموزش است، ایشان سالهاست که برای آگاهی بیشتر کودکان کار تلاش کرده و به همین منظور در یکی از انجمن‌های حامیان کودکان آسیب دیده مانند کودکان کار، پناهنده، محروم و نیازمند با هدف آشنا کردن جامعه با این معضل اجتماعی، که یکی از کارهای آن با سواد کردن کودکان و همچنین والدین آن‌ها، آموزش مهارت‌های زندگی، آموختن حرفه و بهداشت و ارائه خدمات پزشکی، پر کردن اوقات فراغت کودکان کار و همچنین ارائه مشاوره‌های روانشناسی و مددکاری است فعالیت می‌کنند. نیوشا ضیغمی به عنوان یک سفیر حامی کودکان کار ایران با شعار ((به امید روزی که جامعه‌ای عاری از کودک کار و خیابان داشته باشیم)) به این انجمن که درسال 1381 تاسیس شده است، کمک می‌کند.
شغل‌های کودکان کار- نیوشا ضیغمی

صحبت نیوشا ضیغمی در مورد میزان آمار کودکان کار در جهان

نیوشا ضیغمی می‌گوید: برای نخستین بار در سال 2002 سازمان بین‌المللی کار ( ILO) روز جهانی مبارزه با کار کودکان را به راه انداخت و این شعار (اکنون اقدام شود: کار کودکان پایان یابد) شعاری هست که در این سال برای مناسبت روز جهانی مبارزه با کار کودکان برگزیده شده است.

نیوشا ضیغمی از آخرین آمارها این چنین می‌گوید: متاسفانه طبق آخرین گزارشات سازمان بین‌المللی کار و یونیسف، شمار کودکان کار در سرتاسر جهان به 160 میلیون کودک رسیده است که این با کمال تاسف نخستین افزایش شمار کودکان کار در طی 20 سال گذشته می‌باشد و همچنین بسیار دردناک هست که متاسفانه با افزایش چشمگیری در شمار کودکان کار 5 تا 11 ساله روبرو هستیم که مجبورند کار کنند، در حالی که کودکان در این بازه سنی فقط باید بازی کنند و درس بخوانند و از کودکی خود لذت ببرند؛ همچنین این یک فاجعه بسیار بزرگ و در حین حال وحشتناک برای جامعه بشریت است چرا که این کودکان در چنین گروه سنی بیش از نیمی از شمار کودکان کار را در جهان تشکیل می‌دهند.

طبق سرشماری که در سال 2011 میلادی انجام شد، 259.94 میلیون کودک در گروه‌های سنی 5 تا 14 سال تشکیل داده بودند که متاسفانه 10.1 میلیون نفر از این کودکان را کودکان کار تشکیل داده بودند.     

شایان به ذکر است که کشورها در حال توسعه و پیشرفت همانند کشور هندوستان بیشترین سهم را در معضل بزرگ اجتماعی کودکان کار را داشته‌اند.

متاسفانه در کشورمان ایران هنوز آمار دقیق و مشخصی از شمار کودکان کار در دسترس وجود ندارد، ولی عددی بین 500 هزار نفر تا 1 میلیون 700 هزار نفر، برای شمار کودکان کار ایرانی برآورد شده است.

سندروم داون چیست‌؟ | انواع آن، نحوه‌ی تشخیص‌ و علائم سندروم داون

سندروم داون (Down Syndrome)، من نیوشا ضیغمی با افتخار تصمیم گرفتم که وظیفه‌ى سفارت کودکان مبتلا به سندروم داون رو بپذیرم و الان چند وقتی‌ هست که به عنوانِ سفیر کودکان مبتلا به سندروم داون مشغول‌ فعالیت‌ هستم و تصميم گرفتم که صدای این عزیزان در جامعه باشم تا با کمک هم بتونیم حداقل مشکلات این فرشتگان زمینی رو حل کنیم، اما قبل از اون بهتره که یه پیش زمینه‌ای در مورد این بیماری داشته باشیم.

بی‌شک خانواده‌هایی که با این نوع بیماری درگیر هستند و یا اینکه یکی از اعضای آن‌ها مبلا به این نوع بیماری هست برایشان بسیار دشوار باشد ولی با داشتن دانش و آگاهی کامل نسبت به این بیماری و شیوه‌های صحیح رفتار با آن بسیاری از مسائل شما برطرف خواهد شد و شما هم می‌تونید همانند مردم دیگه یه زندگی عادی داشته باشید و از اون لذت ببرید. من همواره سعی می‌کنم در موسسه خیریه نیوشا ضیغمی که متعلق به خودم هست و خودم شخصا بر روی اون نظارت می‌کنم، مدام این موضوع رو به خانواده‌ها و مردم جامعه یادآور میشم که با این بیماری هم میشه یه زندگی عادی داشت و ازش لذت برد فقط نیاز به کمی صبر و تلاش داره همین.

من تصمیم گرفتم که این بار به صورت نوشته و برعکس دفعه‌های قبل بیام و برای شما عزیزان در مورد این بیماری صحبت کنم تا شما با شناخت هرچه بیشتر با این بیماری، شیوه‌های جدید و پیشرفته‌ی درمانی و همچنین علائم آن بتونید زندگی آسوده‌تر و دلپذیرتری داشته باشید.

کودکان مبتلا به سندروم داون- نیوشا ضیغمی

اما اصلا سندرم داون چیه؟

سندورم داون (که بعضی مواقع به اون سندرم داون هم گفته میشه) شرایطی هست که نوزاد با یه کروموزوم بیست و یک اضافه به دنیا می‌آیند، به همین خاطر نام دیگه‌ی اون، تریزومی 21 نیز است. این مساله موجب تاخیر در رشد جسمی و بخصوص رشد روانی میشه.

اکثرمعلولیت‌ها متاسفانه مادام‌العمر هستند و همچنین باعث کاهش امید به زندگی می‌شوند. با این اوصاف، افرادی که مبتلا به این بیماری هستند می‌تونند زندگی سالم و کاملی داشته باشند. پیشرفت علم پزشکی طی سال‌های گذشته و نیز حمایت نهادی و فرهنگی از مبتلایان به این نوع بیماری و خانواده‌های این عزیزان فرصت‌های خوب و بسیاری رو جهت یاری به تسلط بر مسائل این بیماری فراهم می‌کند.

علت ایجاد سندروم داون در جنین- نیوشا ضیغمی

اما انواع مختلف سندروم داون، که مطمئنا تا حالا کسی بهت نگفته!!

ما سه نوع سندرم داون داریم:

موزاییسم

شاید بشه گفت این نوع یک نوع خفیف از سندروم داون هست. موزاییسم زمانی رخ میده که کودک در برخی از سلول‌های خود با کروموزوم اضافه به دنیا بیاد. افرادی که مبتلا به سندروم داون موزاییک هستند در مقابل کسانی که مبتلا به تریزومی 21 هستند علائم کمتری رو از خود نشون میدند و آسیب کمتری در این نوع به مغز رسیده است و افراد مبتلا به این نوع می‌تونند در مدارس عادی و دانشگاه تحصیل کنند.

جابجایی

 توی این نوع از بیماری، کودکان فقظ یک بخش اضافه از کروموزوم 21 رو دارند. 46 تا کروموزوم رو کامل دارند ولی بازم با این حال، فقط یکی از اون‌ها کروموزوم 21 دارند.

تریزومی 21

معنی تریزومی 21 این است که داخل هر سلول یک نسخه اضافه از کروموزوم 21 وجود داره. این نوع یکی از رایج‌ترین نوع‌های سندروم داون است.

سندروم داون خفیف- نیوشا ضیغمی

حتما بخونید: همبن چند روز پیش توی موسسه خیریه نیوشا ضیغمی یه مقاله راجع به کودکان مبلا به سندروم داون موزاییک نوشتیم و داخل سایت قرار دادیم، فکر کنم براتون مفید باشه پس حتما همین الان برو و بخونش 👌👌

هیچ می‌دونستید کودکان مبتلا به سندروم داون هم می‌تونند مثل بقیه‌ی افراد زندگی کنند؟

خداروشکر که در این چند سال گذشته وضعیت زندگی افراد مبتلا به این نوع بیماری، مقدار قابل ملاحظه‌ای بهبود پیدا کرده و من امیدوارم که به عنوان سفیر این کودکان بتونم صدای اون‌ها در جامعه باشم و این پیشرفت رو به صد درصد برسونم. متاسفانه در سال‌های 1960 میلادی که در واقع به سال شمسی میشه حدود سال 1338، کودکان مبتلا به این بیماری حداکثر 10 سال عمر کرده و می‌تونستند زندگی کنند. ولی خوشبختانه در این سال‌ها امید به زندگی در افراد مبتلا به این نوع بیماری افزایش پیدا کرده و به حدود 50 الی 60 سال رسیده است.

خانواده‌های این بیماران به همراهی مددجویان و همچنین پزشکان متخصص نیاز ویژه‌ای دارند، چرا که اگه فرزندشون به عوارض‌های سندروم داون همچون انواع عفونت‌ها و سرطان دچار شده باشه، حتما باید درمان‌های جدی‌ای رو در پیش بگیرند و اگه تحت هر شرایطی خانواده‌های این کودکان از مددجویان کارکشته و پزشکان متخصص بی‌بهره باشند و نتونند از این‌ها بهره‌مند بشند عواقب بدی در انتظار خودشون و از همه مهم‌تر فرزندانشون است؛ به همین دلیل من در موسسه خیریه نیوشا ضیغمی به عنوان سفیر این کودکان سعی می‌کنم که تا جایی که می‌تونم از وقوع اتفاقاتی از این قبیل جلوگیری کنم. همچنین دوست دارم این نکته رو که بالاتر بهش اشاره کردم رو دوباره متذکر بشم که همه‌ی این کودکان شرایط و آسیب یکسان ندارند و برحسب نوع بیماری‌شون شرایط متفاوتی دارند، همینطور که گفتم بعضی از این کودکان توانایی تحصیل در مدارس خاص ذهنی و یا حتی مدارس عادی رو دارند یعنی اگه کودکان مبتلا به این بیماری سلامت جسمانی نسبی‌ای رو دارا باشند نیاز به آموزش و همچنین کمک در رشد رو خواهند داشت. به همین خاطر خانواده‌هایی که دارای کودکان مبتلا به این نوع بیماری هستند احتیاج دارند که حتما با گروهی از پزشکان متخصص در این زمینه ارتباط دداشته باشند. و من تمام سعی‌ام رو کردم تا به عنوان سفیر این کودکان شرایطی رو برای ارتباط گرفتن خانواده‌ها با این پزشکان در موسسه خیریه نیوشا ضیغمی فراهم کنم.

اما انصافا و جدا از بحث‌مون این کودکان واقعا خیلی خیلی نازند، و واقعا برای باعث افتخاره که سفیر این فرشته‌های نازنین هستم چون حالا بین خودمون بمونه 😊 می‌تونم از این موضوع سوءاستفاده کنم و وقت بیشتری رو با این عزیزان بگذرونم 😅😅 من واقعا وقتی که کنار این عزیزان هستم و در دورهمی‌هاشون شرکت می‌کنم فارغ از هر چیزی هستم و اون لحظه فقط یه شور و حال شاد و پرانرژی دارم که اصلا نمیتونم و نمیشه در مورد این حال خوب توضیح بدم و حرفی بزنم، برای همین بهتون پیشنهاد می‌کنم که حتما حتی برای یکبارم که شده با این کودکان ارتباط بگیرید و بخشی از زمان خودتون رو در کنار این عزیزان سپری کنید چرا که مطمئنم اون موقع متوجه حال خوب من میشید.

بچه‌های کار در ایران- نیوشا ضیغمی
موسسه خیریه مهرطه- نیوشا ضیغمی

حمایت از خیریه ها

بیایید دست در دست هم قرار دهیم و مشکلات موجود را یکی یکی حل کنیم. حتی اگر بتوانیم یک قدم مثبت برای مردم عزیزمان برداریم کشور عزیزمان به جای زیبا تری تبدیل خواهد شد.

برای ساختن ایرانی زیبا تر فرم زیر را پر کنید.

برند خودتان را در سایت نیوشا ضیغمی ثبت کنید تا ما آن را بررسی کنیم